Mange tak for din opbakning til Tårn 64. Modtagelsen har været helt fantastisk. Ud over dig modtager 360 andre Brøndbyfans denne mail.

Der er nu gået en uge, siden vi gik i luften, og vi vil gerne sige velkommen til med lidt baggrund om gruppen. Vi er ni initiativtagere, som bor i hele landet og vi havde ikke mødt hinanden før april 2023.

Vi følte alle, at vi havde svært ved at se vores holdninger og værdier i forhold til Brøndby komme til orde i en til tider meget polariseret debat. Især debatten om de nye ejere. Du har det formentlig på samme måde, siden du har valgt at støtte op om Tårn 64.

Man kan altid ønske, at situationen var anderledes, men der er også en virkelighed i moderne, professionel fodbold, der er svær at ændre. Vores tilgang er derfor meget pragmatisk: Brøndby er et aktieselskab, og nu er der nogle ejere, vi som fans skal få den bedste mulige relation til og forsøge at påvirke bedst muligt.

Vi har ikke en nedskrevet, færdig politik eller holdninger til en masse ting. Det vil blive work in progress ud fra nogle overordnede pejlemærker som vil være styrende for vores tilgang til de emner, der opstår undervejs.

Lidt kort om os: 
Vi har alle fulgt Brøndby i rigtig mange år. Vi kan huske de gamle dage, hvor Brøndby som minimum skulle have sølvmedaljer og komme i Europa. Det ser vi gerne igen. 



Vi er:
Thomas Steen Møller: 43 år og fra Amager. Har fulgt Brøndby siden midt 90’erne. Har sæsonkort (Svinget ved indgang C) sammen med sin yngste søn på 8.
Twitter: @thomassmoeller.

Gitte Bargholz: 43 år og har fulgt Brøndby siden barn samt stået på Faxe i mange år som ung. I dag billetabonnement sammen med ungerne. Bosat i Valby.
Twitter: @GBargholz14.

Martin Flink: 44 år, har fulgt Brøndby siden slutningen af 1980’erne. Bor på Vestegnen, har for mange år siden spillet i klubben og har billetabonnement til stadion.
Twitter: @MartinFlink.

Martin Kristiansen: 47 år. Har fulgt Brøndby siden 1986. Bor på Midtsjælland. Sæsonkortholder.
Twitter: @markri04.

Brian Iversen: 51 år, fan siden start 90’erne med base i det jyske. Bor i Kolding, og kommer til de fleste hjemmekampe med min søn på 16. Vi er oftest at finde på Øvre Syd, hvor vi har billetabonnement.
Twitter: @BrianIversen.

Mikael Nielsen: Fast mand på Faxe i 7-8 år fra midt 90’erne og frem, men nu mere sporadisk på stadion. Har gjort en indsats for næste generation af Brøndbyfans med 3 unger, der alle elsker klubben. Bor på den yderste del af Vestegnen (Slagelse).
Twitter: @realmikenielsen.

Claus B. Rasmussen: 48 år, har fulgt Brøndby siden 1987, fik sæsonkort da jeg blev gammel nok, flyttede ned bag målet da Faxe-tribunen blev bygget og sidder i dag på langsiden. Kører til Jylland nogle gange hver sæson. Bor i Værløse.
Twitter: @ClausFromHolte.

René Andersen, 45 år, første kamp 1994 mod AaB på hjemmebane. Bor i Herfølge.
Twitter: @ReneAndersenDK.

Kenni Amdi Worm: 35 år. Så første kamp live i 1996 og sæsonkortholder fra 2007. Bor i Valby.
Twitter: Kenni Amdi Worm

Skulle du have lyst til at vide mere om os eller selv blive aktiv i Tårn 64, er du meget velkommen til at hive fat i os. Vi håber også, at du vil opfordre dine Brøndby-medfans til at signe op på Facebook. Jo flere vi er, jo stærkere står vi.

Kategorier: Nyhedsbrev

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *