Mange har tilkendegivet i rundspørgen fra foråret 2023, at de ønsker, at Tårn64 vil søge indflydelse i Fanafdelingen. Det ønsker vi også, da vi – som mange af jer – også har en opfattelse af, at balancen i bestyrelsen ikke afspejler det brede fanmiljø, der er i klubben.

Vi håber på en opbakning, der gør, at flere fans kan se sig selv repræsenteret i FA. Derfor stiller Tårn64 med 2-3 kandidater til bestyrelsen i Fanafdelingen.

Mange af jer har også efterlyst, at det bliver nemmere at deltage i FA’s generalforsamling. Vi har været i dialog med forskellige udbydere af digitale/hybrid-løsninger, der kan sikre, at fans, som bor langt væk, kan deltage. Der er nu over 2.200 medlemmer af FA, hvilket er utrolig flot, men en stor del af disse har ikke mulighed for at følge med på den årlige generalforsamling. 

Vi har fundet en – synes vi selv – god, sikker og billig løsning, som vi vil præsentere for FA og stille forslag om til næste generalforsamling. Derudover arbejder vi på at stille flere forslag som skal styrke demokratiet i Fanafdelingen, og på den måse sikre den bredest mulige repræsentation af fans.

Vi kommer dog til at vente et halvt års tid endnu. Normalt har generalforsamlingen ligget i foråret, men Brøndby IF har ændret regnskabsår, og dermed datoen for afholdelsen af selskabets generalforsamling så den nu ligger oktober. Da et af Fanafdelingens hovedformål er at stille en kandidat til bestyrelsen i Brøndby IF A/S, har Fanafdelingen også rykket deres generalforsamling således at den ligger kort inden selskabets.

Kategorier: Uncategorized

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *