Lørdag den 7. september kl. 14.00 er der indkaldt til generalforsamling i Fanafdelingen. Det foregår i Michael Laudrup Loungen på Brøndby Stadion.

Generalforsamlingen er en unik chance for at søge indflydelse på den klub vi alle elsker. Der er meget få klubber i verden, hvor fans får lov at sidde med ved bestyrelsesbordet, men det kan vi i Brøndby. Bestyrelsespladsen og Værdiaftalen bliver i dagligdagen forvaltet af Fanafdelingen, og derfor er det vigtigt, at vi som fans tager stilling og engagerer os i fandemokratiet.

Tårn64 stiller med tre kandidater
I Tårn64 arbejder vi bl.a. for, at alle Brøndbyfans føler sig repræsenteret af Fanafdelingen. Alle typer af fans skal have en stemme. De aktive fans, dem på langsiderne, de unge, de gamle, dem fra Vestegnen og dem, der bor langt fra Stadion. Vi er en utrolig divers fanbase med forskellige udgangspunkter men med en fælles kærlighed til klubben.

Derfor opstiller Tårn64 til den kommende generalforsamling to kandidater til bestyrelsen. Det er Brian Iversen og Martin Flink. Dem kan du læse mere om her.

Det er vigtigt for os at understrege, at vi bakker op om formandskabet med Lars B. Petersen, Peter Nielsen og Claus Billehøj som hhv. formand, næstformand og fanrepræsentant og anbefaler at give dem genvalg.

Desværre synes vi dog, at der godt kan mangle holdningsmæssig diversitet blandt resten af bestyrelsen, og det vil vi gerne bidrage til, at der kommer mere af fremover.

Hvis du vil vide mere om, hvad vi vil arbejde for, hvis vi bliver valgt ind Fanafdelingens bestyrelse, kan du læse mere om det her: https://www.taarn64.dk/om-t64/

Forslag til vedtægtsændring fra Tårn64
Udover at opstille kandidater til bestyrelsesarbejdet, så stiller vi på generalforsamlingen også forslag om at ændre i måden bestyrelsens menige medlemmer vælges på.
Med det nuværende flertalsdemokrati er det muligt for en enkelt gruppe eller fraktion af fans at sætte sig på samtlige poster i bestyrelsen samt vælge fanrepræsentanten til selskabets bestyrelse.

Det synes vi ikke afspejler ønsket om, at Fanafdelingen skal være en samlet og stærk stemme for alle typer af Brøndbyfans. Derfor stiller vi i Tårn64 forslag til en mindre ændring i vedtægterne, som vil gøre det mere naturligt, at flere typer af fans bliver repræsenteret. Det, mener vi, er ekstremt vigtigt.

Du kan læse mere om vores forslag og om baggrunden ved at klikke her. Vi håber selvfølgelig på, at du vil hjælpe med at stemme det igennem.

Gør din stemme gældende
For at stemme på Fanadelingens generalforsamling skal du være medlem af Fanafdelingen og møde op på dagen. Er du ikke allerede det, kan du blive det her: https://www.fanafdelingen.dk/bliv-medlem/

Kan du ikke møde op på dagen, er det muligt at afgive fuldmagt til et andet medlem, som så møder op og stemmer på dine vegne. Hvis du ikke selv kender nogen, der kan stemme for dig, vil vi i Tårn64 forsøge at matche fans, der møder op, med fans der ikke har mulighed for det. Det vil du høre mere om når vi nærmer os.

Forslag om at undersøge muligheden for online generalforsamling
På den kommende generalforsamling vil vi også stille forslag om at afsætte 5000 kr. fra Fanafdelingen til at undersøge muligheden for fremover at kunne afholde generalforsamlingen på en måde hvor du som medlem både kan deltage i salen, men også online. Der er flere mulige løsninger, men det kræver en lille smule penge og en stor portion velvilje. 

Vi vil gerne høre fra dig
Husk, at vi altid er klar til at svare på spørgsmål eller modtage kommentarer, ideer, ris og ros. Vi er (næsten) altid i Hytten før hjemmekampe samt til de fleste udekampe, og vi vil meget gerne mødes med medfans.

Du er også velkommen til at sende en mail i vores retning på info@taarn64.dk.

Ønsker du at støtte op om Tårn64 så skriv dig op på https://www.taarn64.dk/stoet/, og følg med i vores aktiviteter ved at følge os på X (tidl. Twitter), Facebook elller Instagram

Kategorier: Nyhedsbrev

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *