Når Fanafdelingen lørdag d. 6. september kl. 14.00 holder generalforsamling i Michael Laudrup Lounge på Brøndby Stadion, skal der stemmes om en række forslag stillet af medlemmerne, ligesom der i år er afstemning til samtlige poster i bestyrelsen.

Det er kun muligt at stemme ved personligt fremmøde, og derfor er det vigtigt, at du møder op og gør din stemme gældende. Kan du ikke møde op, har du mulighed for at give fuldmagt til, at et andet medlem kan stemme på dine vegne.

I Tårn64 er en af vores mærkesager, at flere medfans fra hele landet skal have mulighed for at deltage i fan-demokratiet, og derfor foreslår vi blandt andet, at Fanafdelingen sætter tid og penge af til at afsøge muligheden for at afholde generalforsamlingen som “hybrid”, hvor du både kan deltage og stemme ved at møde op, men også ved at være med online.

For nu er det dog kun muligt at stemme ved personligt fremmøde eller fuldmagt. Vi vil derfor gerne opfordre alle medlemmer af Fanafdelingen, som deltager i GF, til at stille sig til rådighed for at afgive stemmer for en medfan, der ikke kan deltage. I Tårn64 Facebookgruppen har vi nu oprettet en tråd, hvor vi opfordrer til at finde sammen med en medfan, du enten kan stemme for, eller til at finde en medfan, som kan tage din stemme med.

Hvis du gerne vil have en medfan til at stemme noget bestemt for dig, opfordrer vi til, at I sammen aftaler, hvad dine stemmer skal bruges til, og hvem der skal stemmes på til valg af bestyrelsen. Det kan f.eks. gøres via Messenger, som er nemt at finde, når du alligevel er på Facebook.

Du kan se her, hvad der indtil videre skal stemmes om. Stort set hele den siddende bestyrelse genopstiller. Derudover stiller Tårn64 med 2 nye kandidater, ligesom vi stiller to forslag.
Vi skal gøre opmærksom på, at det 100% er op til den person, der møder op, at bestemme, hvor stemmerne skal lægges, så det er et spørgsmål om tillid, når du afgiver din fuldmagt.

Du kan finde en guide til, hvordan du afgiver din fuldmagt til et andet medlem, her:https://www.fanafdelingen.dk/vejledning-til-registrering-af-fuldmagt/

Deltager du i generalforsamlingen, kan du tilmelde dig her:
https://medlem.bif-fan.dk/memberportal/subscribe/index/148142

Kategorier: Nyhedsbrev

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *